Marmorvaske i København

Vi har marmorvaske i København – både for dig som privatperson og dig med virksomhed. Flotte marmorvaske i høj kvalitet – også til hoteller og restauranter.

Se udvalg af Marmorvaske i København

Nyd synet af eksklusive marmorvaske i København!

Vælg mellem verdens flotteste varianter af ægte natursten. To stykker natursten er ikke identiske, og du er derfor altid garanteret et unikt natur- og kvalitetsprodukt.

Tag på opdagelse i vores spændende udvalg i København nu og byd naturen indenfor. Marmorvaske er naturens eget bjergtagende design hugget direkte ud af klippen og leveret til dig. Da en vask af marmor er af natursten, giver den dit badeværelse et helt særligt look.
Det fine ved marmorvaske er, at der ikke findes to marmorvaske, som er ens. Du vil altså aldrig komme ud for, at en anden kan have præcis den samme marmorvask som dig.

 

Se alle de marmorprodukter vi tilbyder i København.

SE VORES UDVALG I MARMOR

Luksus i et slidstærkt materiale med marmor

luksuriøst badeværelse med vores marmorvaske

Det er ikke svært at gøre sit badeværelse moderne, rustikt og luksuriøst. Monter en marmorvask og se straks forskel.
Marmor har været brugt i århundreder og sås også som noget eksklusivt i meget gamle dage, og marmorvaske er blevet moderne igen. Der findes et kæmpe udvalg af naturlige formater.

Italiensk marmor er især utrolig flot og findes i mange farvevariationer. Marmor egner sig fantastisk godt til badeværelset. Marmorvaske giver et smukt og majestætisk udseende, og så er de endda meget slidstærke.

Hos Copenhagen Marble finder du et stort udvalg af marmorvaske i København. Bestil en marmorvask efter mål og få en løsning, som passer netop dig

Hvem er Copenhagen Marble?

Vi er et firma med en klar holdning til kvalitet og kundetilfredshed. Vi garanterer, at du bliver tilfreds med din marmorvask, når du bestiller den hos Copenhagen Marble. 

Vi leverer såvel enkelte marmorvaske til private og marmorvaske i større antal til projekter i København og overalt i Danmark. Du kan bestille din marmorvask hos os både online og ved at kontakte os per telefon eller via hjemmesiden og få den leveret direkte fra Italien til din dør.

Har du et større projekt, kommer vi gerne forbi dig med vareprøver, og vi yder gerne rådgivning og sikrer, at du får lige præcis det resultat, du ønsker. Vi har ekspertisen og erfaringen med brug af marmor, som er et meget eksklusivt materiale. 

I København er der mange gamle bygninger, som måske har set bedre tider. Marmorvaske passer både ind i ældre badeværelser, hvor de er med til at give badeværelset et mere eksklusivt look, og i nye eller nyrenoverede badeværelser, hvor marmorvaske giver et moderne og endda råt look. Der findes marmorvaske i mange farvenuancer og former. Det er selvfølgelig vigtigt, at den valgte marmorvask passer sammen med sanitet, klinker og badeværelsesmøbler. 

Hos Copenhagen Marble i København har vi erfaringen med at skabe det rette resultat for dig som kunde.

Hvordan bestiller jeg min flotte marmorvask?

Du er meget velkommen til at bestille din marmorvask online via denne hjemmeside, men du er også velkommen til at kontakte os i København på

Ring: +45 81 444 282

 

Vi holder, hvad vi lover, både med hensyn til aftalt pris og leveringstid. Vores speciale er alt i marmor til både badeværelser, køkkener etc.

Hos Copenhagen Marble får du

 • Pålidelighed
 • Erfaring og viden
 • Kvalitet og service
 • Altid et hurtigt svar
 • Transparente priser

Vi glæder os til at modtage din bestilling. Du bliver glad for din eksklusive marmorvask.

Pålidelighed

0
  0
  Din Kurv
  Din kurv er tom