Om os

Vi er leverandør af unikke marmorprojekter!

 

Vores DNA er god service og troværdighed.

Vores misson, at tage vores kunders projekter til det højeste kvalitetsniveau på tryg og korrekt vis. Gennem innovativ funktion og online løsninger, kan vi nu præsentere en kontinuerlig forbedring af vores  serviceydelser.

Copenhagen Marble tager dig med på en rejse der byder på farverige naturkontraster af imponerende karakter – vi prioritere din tryghed og går op i at levere god service og vi forstår, at køb af marmor kan være et svært personligt valg af signatur. I processen sætter vi højt at give vores kunder gennemsigtighed og sikkerhed når der skal indkøbes premium marmor, direkte leveret fra italien til dit hjem. 

Vores grundlag er baseret på at yde professionel service og sikre mest kvalitet for vores kunders penge, således opnår vores kunder glæde og tilfredshed i deres hjem.

Vi driver proffesionel produktion af natursten i hjertet af Italien – Vi giver dig adgang til de mest eksklusive og smukkeste natursten der findes i verden! Marmor interiør der skaber aura og sjæl til rum og rammer! Et livsforandrende inde- eller udemiljø, der giver dig mere liv og velvære!

Vores designs skabes med en kvalitetsbevidst og divers tilgang, der har fokus på naturstenens uendelige visuelle egenskaber og muligheder.

Vi betragter natursten og dens lange levetid som værende, meget attraktiv!

Natursten levere altid et helt unikt sanseudtryk af farve og mønster, hvorfor to marmoprojekter aldrig er ens ! Det kalder vi original signatur!

COPENHAGEN MARBLE LEVERER TIL PRIVATE, HOTEL, ERHVERV, VILLA, ARKITEKTUR, RESTAURATION, SPA & WELLNESS, RENOVERING, NYBYG, LUFTHAVNE, INTERIØR SÅVEL SOM SAMT EKSTERIØR PROJEKTER.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tom