marmorvaske af høj kvalitet

Vi har marmor til alt – både for dig som privatperson og dig med virksomhed. Flotte marmorvaske i høj kvalitet – også til hoteller og restauranter.

Se udvalg af Marmorvaske

Visuel fornøjelse med en marmorvask

Marmorvaske har en enestående holdbarhed, er en visuel fornøjelse og bringer naturen ind i dit badeværelse. Du vælger form og farve på marmorvasken, og vi leverer de ægte natursten direkte fra Italien i allerhøjeste kvalitet. Copenhagen Marble har et stort udvalg i marmorvaske. Vi hjælper dig gerne med at vælge en natursten, som passer ind i lige præcis dit badeværelse.


Gør dit drømmebadeværelse til virkelighed. Gå på opdagelse hos Copenhagen Marble og få inspiration og idéer til dit projekt.

SE VORES UDVALG I MARMOR

Marmor er et slidstærkt materiale

Hvad er marmor egentlig?

Marmor er et naturskabt klassisk materiale. Det er blevet brugt gennem århundreder og er stadig moderne.
En marmorvask er ligesom granit – skåret direkte ud af klippen. Marmor er en bjergart dannet ved omkrystallisering af kalksten. En proces, der tager millioner af år, og er skabt af en kombination af tryk, varme og friktion.

Marmorvaske har en mere åben og porøs overflade end f.eks. vaske af granit. Marmor er desuden kendetegnet ved de mange utrolig flotte åretegninger, som kan variere meget fra vask til vask.

Marmor giver et luksuriøst look

Marmorvaske er meget elegante. Marmor er en stilfuld natursten, som giver et luksuriøst look og en særlig atmosfære. Har du derudover møbler eller interiør i træ eller messing i dit badeværelse, skabes der en interessant kontrast.

Du kan vælge et mere afdæmpet udtryk ved blot at have en håndvask i marmor eller vælg samtidig f.eks. farvede marmorfliser på væggene og en mere neutral marmorflise på gulvet. Marmorvaske kan både spille en hovedrolle eller en birolle i et badeværelse.

Kontakt os

Der er mange typer marmorvaske. Hvis du ved nogenlunde, hvilken type du vil have, kan du endda bestille den online og få den leveret direkte til din dør. Hvis du ikke er helt tryg ved selv at måle op til din marmorvask, er du meget velkommen til at kontakte os, så kommer vi og hjælper dig.

Ring: +45 81 444 282

 

Har du et større projekt, kommer vi også gerne forbi med vareprøver.

Hvem er Copenhagen Marble?

Copenhagen Marble er lig med god service og høj troværdighed. Vi tilbyder dig marmorvaske i farverige naturkontraster af imponerende kvalitet – marmor leveret fra Italien. Vi forstår, at valg af marmorvaske kan være svært, og vi står klar med rådgivning, så du får præcis det look, du ønsker. Gennem os får du adgang til de smukkeste natursten. Marmor skaber et eksklusivt miljø i dit badeværelse.

Vi leverer til aftalt pris og aftalt tid.

Pryd dit badeværelse med en eksklusiv marmorvask. Vi glæder os til at høre fra dig.

0
    0
    Din Kurv
    Din kurv er tom